DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

WhatsApp’ta erişim sorunu!

WhatsApp’ta erişim sorunu!
29.04.2022
178
A+
A-

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’ta 28 Nisan’da akşam saatlerinde erişim sorunları yaşandı. Konuyla ilgili ilk resmi açıklama da geldi.

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp ve WhatsApp Web uygulamasında 28 Nisan 2022 Perşembe günü erişim sorunu yaşandı.

İLETİM SORUNU YAŞANDI

Birçok kullanıcının gönderdiği mesajlarda iletim sorunu yaşandı. Bazı kullanıcılar ise uygulamayı açtığında ‘bağlanıyor’ hatasıyla karşılaştı.

Yaşanan bu sorun üzerine WhatsApp çöktü mü? sorusu Twitter’da kısa sürede gündem oldu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, “Şu anda WhatsApp kullanırken bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. İşlerin tekrar sorunsuz yürümesi için bunun farkındayız ve çalışıyoruz. Sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz ve bu arada sabrınız için teşekkür ederiz” denildi.

YARIM SAAT SONRA YENİ AÇIKLAMA

Yapılan bu açıklamada yarım saat sonra ise yeni bir paylaşımda bulunuldu ve “Ve geri döndük. Mutlu sohbetler!” denildi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.