DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merakla beklenen Sony Xperia XZ1 tasarımı beklentinin altında kaldı!

Merakla beklenen Sony Xperia XZ1 tasarımı beklentinin altında kaldı!
16.08.2017
271
A+
A-

Sony tutkunların merakla beklediği Sony Xperia XZ1 tasarımı ortaya çıktı. Sony Xperia XZ1 özellikleri tam anlamıyla bilinmese de Sony Xperia XZ1 tasarımı Sony kullanıcıların beklentisinin oldukça altında kaldı. 

Teknoloji dünyasının büyük isimleri arasında yer alan Sony markasının merakla beklenen son modeli Sony Xperia XZ1 modeline ait görüntüler yayınlandı. Sony kullanıcıların uzun zamandır beklediği Xperia XZ1 telefonu görüntüleri beklentilerin altında kaldı. Uzun bir süredir yeni üst seviye modeli olan Xperia XZ1 üzerinde çalışan Sony firması, CompareRaja ve @OnLeaks tarafından internete sızdırılan görüntüler sonrasında telefonun tasarımını merakla bekleyen kullanıcılar büyük bir şok yaşadılar.

Sony Xperia XZ1 fotoğrafları

Sony tarafından geliştirilen Xperia XZ1 ve Xperia XZs modelleri arasında büyük bir benzerlik söz konusu iken; metalin hakim olduğu bir cihaz, minimalist, zarif bir tasarıma sahip. Sızdırılan Sony Xperia XZ1 fotoğrafları ise telefonun arka kamerasının yanındaki flaş ve sensörler, Xperia XZ Premium’da görüldüğü gibi şimdi yatay duruyor ancak bu cihazda daha merkezi diyebiliriz.

Sony Xperia XZ1 özellikleri

 

Sony’in yeni akıllı telefonun üst kısmında bir kulaklık girişi, alt kısmında da bir USB Type-C girişi bulunuyor. Sağ tarafta bir güç düğmesi, ses düğmeleri ve kamera butonu, sol tarafta ise hibrid microSD / SIM kart yuvası var. Xperia XZ1’in 5.2-inç ekran (bilinmeyen çözünürlük) ile geliyor ve 146.8 x 73.4 x 7.6 mm ölçülerine sahip olacak. Bu, Xperia XZ’lerden biraz daha uzun boylu ve geniş (146 x 72 x 8.1 mm) olduğu anlamına geliyor.

Diğer söylentiler arasında Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM ve 3000 mAh pil yer alıyor. Yeni cihaz 19 MP arka kamera, 12 MP ön kamera ve Android O işletim sistemiyle gelecek.

Sony Xperia XZ1 ne zaman çıkacak

Öte yandan Sony, muhtemelen Xperia XZ1’i 31 Ağustos’ta IFA 2017’de bir Xperia XZ1 Compact ve bir orta seviye Xperia X1 ile aynı anda duyuracak.

Sony Xperia XZ1 fiyatı ne kadar olacak

Sony Xperia XZ1 fiyatı ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmaz iken, önümüzdeki hafta içerisinde telefonun fiyatının paylaşılacağı iddia edildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.