DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

WhastsApp Yeni Durum Güncelleme Özelliğini Duyurdu

WhastsApp Yeni Durum Güncelleme Özelliğini Duyurdu
22.08.2017
287
A+
A-

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp durum güncelleme için yeni bir özellik devreye alarak, iOs ve Android’de desteklenen yeni metin tabanlı durum güncelleme özelliğini kullanıcılara açtı. WhatsApp yeni özellikler ile sürekli kendini geliştirerek 1 milyardan fazla kullanıcısını memnun etmeyi başarıyor. Son olarak WhatsApp Android ve iOs platformlarının ikisini de destekleyecek şekilde yeni durum güncelleme özelliğini devreye soktu. Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar Facebook durum güncellemede olduğu gibi WhatsApp durum güncellemelerini de renkli arka planlı şekilde yapabilecek.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ DEVREYE SOKTU

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, şimdi de iOS ve Android uygulamaları ile web sürümü için yeni metin tabanlı durum özellikleri sunmaya başladıklarını duyurdu.

WhatsApp durum güncellemeleri için yeni bir kullanım biçimi getirdi. WhatsApp’ta Facebook’taki durum güncellemelerine benzer şekilde, renkli bir arka plan üstüne yazılmış renkli metinlerle mesaj vermek mümkün olacak.

WHATSAPP YENİ DURUM GÜNCELLEME ÖZELLİĞİ

Kullanıcılar yeni getirilen metin tabanlı durum özelliği sayesinde, iletişim kurdukları kişilere son durumlarını, yeni haberleri daha eğlenceli ve kişiliklerine uygun bir şekilde verebilecek. Kullanıcılar aynı zamanda durum güncellemesinde kullanılacak metnin yazı tipini ve arka plan rengini de seçebilecek.

WhatsApp’ın metin tabanlı durum güncellemesini iOS, Android ve web üzerinden WhatsApp’a erişenler hemen kullanabilir.

WHATSAPP DURUM GÜNCELLEMESİNE ÇIKARTMA EKLENECEK

WhatsApp, paylaşılan fotoğraf, video ve GIF’lere çıkartma eklemeye olanağı da tanıyacak. Yeni çıkartmalar, AppStore’da yayınlanan WhatsApp 2.17.50 sürümüyle birlikte ortaya çıktı. Daha önce, yalnızca iOS’daki metinleri ve emojileri eklemeye izin veren WhatsApp, bundan sonra yeni bir fotoğraf, video veya GIF paylaşırken, özel çıkartmalar paylaşmanıza olanak tanıyacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.