DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Spor dünyası bunu konuşuyor: Uğursuz Prenses Meghan!

Spor dünyası bunu konuşuyor: Uğursuz Prenses Meghan!
08.09.2019
253
A+
A-

Dünya tenisinin en önemli maçlarından biri dün gece New York’ta gerçekleşti. New York Açık’ta Serena Williams Kanadalı rakibi Bianca Andreescu ile karşı karşıya geldi. Doğumdan sonra zafer elde edemeyen Williams dün de kaybetti… Fakat hem spor dünyası hem de uluslararası kamuoyu faturayı sadece bu maçı izlemek için 5.600 kilometre yol giden Meghan Markle’a kesti.

ABD tenisinin en önemli isimlerinden biri olarak adını tarihe yazdıran Serena Williams, dün tarihi bir fırsatı kaçırdı. Teklerde 24 Grand Slam kazanma rekorunu egale etme şansını değerlendiremeyen Williams, dün New York Açık Kadınlar Tek finalinde Kanadalı Bianca Anreescu’ya kaybetti.

Fakat uluslararası kamuoyu 6-3 ve 7-5 kaybeden Williams’ın bu mağlubiyetinden daha çok tribündeki bir ismin bu yenilgiden sorumlu olduğunu yazdı. Geçtiğimiz aylarda doğum yapan ve özellikle yaz döneminde birçok kez özel jet kiralayarak tatile çıktığı için İngiliz halkının tepkisini çeken Meghan Markle, yakın arkadaşı Williams’ın yenilgisinin sorumlusu gösterildi. Sık sık özel jetle seyahat ettiği için hem eşi Prens Harry hem de kendisini yerden yere vuran basın, Markle’ın Williams’a uğursuzluk getirdiğini yazdı.

Maçı büyük umutlarla izleyen Markle, hüsrana uğradı.

Arthur Ashe Kortu’nda maçı izleyen Markle, 2018’de de Wimbledon finalini izlemiş ve o maçta da Williams Angelique Kerber’e kaybetmişti. Bu sefer özel jet yerine tarifeli uçakla First Class’ta Londra’dan New York’a seyahat eden Markle’ın sadece uçak biletine 8.000 dolar ödediği tahmin ediliyor.

Markle’ın maçtan sonra moralinin çok bozuk olduğu görüldü.

İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, “Serena bir dahaki sefere Meghan’ı çağırmamalı. Uğursuzluk getiriyor” başlığını atarken The Sun, “Meghan bebeğini bırakıp ABD’ye gitti ve kankasının kaybettiğini yerinde gördü” başlığını kullandı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.