DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Avantajlı ve Yüksek Vadeli Hesap Hangi Bankada?

Avantajlı ve Yüksek Vadeli Hesap Hangi Bankada?
26.06.2018
259
A+
A-

Biriken paranızı risksiz bir şekilde değerlendirmek ve düzenli olarak faiz kazanmak için bankaların sunduğu mevduat hesaplarını değerlendirebilirsiniz. Özellikle ülkedeki değişen ekonomik ve siyasal durumlar nedeniyle bankalar vadeli mevduat hesaplarında ciddi oranda artış yaparak yeni müşteriler kazanıyor, yatırımını vadeli hesap yönünde değerlendiren kişilere özel olarak sunulan bu kampanyalar yıl boyunca devam ederken ayrıca bankaların İnternet şubelerinden açılan hesapların daha yüksek oranda faiz vermesi de yatırımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

Türkiye’de yer alan bankaların vadeli mevduat konusunda büyük rekabet içerisinde bulunduğunu göz önüne alırsak başta özel bankalar olmak üzere bir çok bankanın cazip faiz oranları verdiğini bilmenizde yarar var, peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte bu yazımızda size ülkemizde en yüksek faiz veren bankaları, faiz oranlarını ve avantajlarını açıklayacağız.

Enpara Vadeli Hesap
Şubesiz bankacılık adı altında kurulan ve işlemlerin tamamında her hangi bir işletim ücreti kesmeyerek şuanda iki milyona yakın müşteriye sahip olan Enpara’nın vadeli faiz oranları da bir hayli yüksek. Gecelik faiz imkanı da sağlayan enpara ile %17,00 oranında mevduat faizi kazanmanız da mümkün. İşlemlerinin tamamını İnternet ve mobil şube üzerinden gerçekleştirebileceğiniz enpara vadeli hesapları size en yüksek faiz getirisi sunma garantisi veriyor.

Enpara vadeli mevduat faiz oranları için tıklayın

Garanti E Vadeli Hesap
Şube ve müşteri sayısı açısından Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti Bankası, İnternet üzerinden açılan vadeli hesaplara tam %17,75 oranında faiz veriyor. Esnek E-Vadeli adı verilen bu kampanya ile değişen faiz oranlarından etkilenmeden, paranızı değerlendirmeniz ve paranızı çekseniz bile vadenin bozulmayacağı bir fırsat sunuyor. Garanti Cepbank, İnternet şubesi ve mobil uygulama üzerinden açabileceğiniz bu hesap türünün faiz oranları oldukça avantajlı.

Garanti Bankası e vadeli hesap faiz oranları için tıklayın

ING Bank Turuncu Hesap
Tam 1 yıl boyunca hoş geldin faizinden yararlanabileceğiniz e turuncu hesap ile %17,50 oranında faiz kazanma şansınız bulunuyor. Tıpkı diğer bankalarda olduğu gibi sadece İnternet üzerinden açılan hesaplar için geçerli olan e turuncu hesabın +1 ek faizinden yararlanmak için ING Bankın kartları ile 750 TL alışveriş yapmanız gerekiyor. Son zamanlarda reklamlarını sıkça gördüğümüz turuncu hesap oldukça avantajlı ve değerlendirilmesi gereken vadeli hesaplar arasında yer alıyor.

ING Bank e turuncu hesap faiz oranları için tıklayın

Vadeli Hesap Açarken Nelere Dikkat Edilmeli?
Böylesine rekabetin yüksek olduğu bir durumda bankalar sürekli faiz güncellemesi yaparak en uygun ve yüksek faizi vermek için mücadele ediyor. Özel bankaların sunduğu hoş geldin ve güldüren hesap sloganları ile gerçekleştirdikleri kampanyaları takip etmenizde büyük yarar var. Yıllık yada 6 ay boyunca yüksek faiz verip sonrasında standart faize dönen bankaları güncel olarak takip ederek avantajlı faiz veren bankalarda paranızı değerlendirmeniz mümkün.

Güncel mevduat faiz oranlarını www.hizlinakitkredi.net adresinden takip edebilirsiniz.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.