DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pırlanta Tektaşlarda dev indirim!

Pırlanta Tektaşlarda dev indirim!
09.07.2018
312
A+
A-

Adından da anlaşılabileceği gibi tektaş yüzükler üzerlerinde sadece bir taş barındırır ve bu taş genel itibariyle pırlantadır. Dünya üzerinde eşsiz olan bu pırlanta taşları yüzüğün üzerine yerleştiriliyor, tüm zarafeti ve biricikliğiyle sizleri bekliyor. Sizin beğendiğiniz, parmağınızda tüm naifliğiyle ahenkle dans eden pırlanta tektaş yüzüğün birebir aynısının olmaması, size has oluşu ve ona yüklediğiniz anlamla beraber çok daha farklı bir değer kazanıyor. Kolyelerde veya küpelerde ise durum çok da farklı değil. Aynı eşsizlik ve zarafet kendini korurken, güzelliğiyle göz alan pırlanta bir yüzükle parmağınızda değil, bir zincir kolye üzerinde boynunuzda veya muhteşem güzelliğinizin tamamlayıcısı olarak kulağınızda sergileniyor. Tüm bu gösterişin, tamamlayıcılığın ve harikalığın somut hali olan pırlanta tektaşlarda dev indirim Lizay Pırlanta’da.

0.18 karat pırlanta tektaş0.20 karat tektaş0.20 karat tektaş yüzük
Doğum günü hediyesi, evlilik yıldönümü hediyesi veya mezuniyeti yaklaşan kızınızın güzelliğini taçlandıracak bir hediye olarak pırlanta tektaşlardaki dev indirim, bütçenizi yani dolaylı yoldan sizi üzmeyecek fiyatlarla, güzelliğinden, zarafetinden ve göz alıcı gösterişinden taviz vermeksizin sizlerle buluşmayı bekliyor. Her bütçeye ve her zevke uygun pırlanta tektaşlar tüm ihtişamıyla üzerinizde sergilenirken bütün ilgi odağı sizin üzerinizde olacak.
İndirimli tektaş pırlanta arıyorsanız doğru adrestesiniz. Lizay Pırlanta her zevke hitap eden, her takı koleksiyonunda bulunması gereken benzersiz güzellikteki pırlanta tektaş modellerini indirimli olarak sizlere sunuyor. İndirimli tektaş pırlantanın tek ve en güvenilir adresi Lizay Pırlanta. Yapmanız gereken tek şey parkta, bahçede, yürüyüşte veya işyerinizde, dilerseniz de mağazalarda, yüzlerce farklı pırlanta tektaş modelden birini beğenmek ve çok uygun fiyata satın almak. Pırlanta tektaşlardaki dev indirim %40’ları aşıyor. Bu kampanya kaçmaz.
Pırlanta tektaşlarda dev indirimin adresi Lizay Pırlanta!


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.