DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Smok Alien 220W Elektronik Sigara Piyasaya Açıldı

Smok Alien 220W Elektronik Sigara Piyasaya Açıldı
20.02.2018
268
A+
A-

Elektronik sigaralar son dönemlerin en iyi sigara bırakma alternatiflerinden biri haline gelmiştir. Duman görünümlü su buharı üretmelerinden dolayı sigaraya nazaran çok daha sağlıklı cihazlardır.

Sigara bırakma dönemlerinde günün her anında sigara içme isteğini ortadan kaldırarak sigaradan yavaş yavaş kurtulmayı sağlar.

Dünya çapında birkaç dev marka son teknolojiyi kullanarak buhar severlere her geçen farklı bir cihaz üretiyor.

Bunlardan biri Smok Alien 220W kullanıcı kitlesinin bir hayli olduğu cihaz yoğun buhar ve yüksek gücü ile gözde cihazlardan biri uzun seks hikaye olmaya aday modeldir. Çift 18650 pil ile kullanılan bu cihaz gün boyu çok rahat ve uzun bir kullanım sunuyor.

Tfv8 Baby tankı ile satışa sunulan bu cihaz sizlere sağlıklı bir kulanım sunuyor. Merak edenler için smok alien modelinin teknik özelliklerini de hazırladım.

Smok Alien 220W Ürün Özellikleri

Smok alien 220W çıkış gücü ile güçlü bir cihazdır. Vaping severlerin tutku ile kullandığı cihazın teknik özellikleri;

  • 44 * 30 * 85 mm cihaz boyutları
  • 220W maksimum çıkış gücü
  • 2 adet 18650 pil
  • 200-600 F ısı kontrol ayarı
  • 0Ω VW modu direnç
  • 0,06 – 3,0Ω TC modu
  • Büyük Oled ekran
  • 510 bağlantı
  • USB kablo şarj

Elektronik sigarada dev marka smok ile sizlerde sigarada kısa sürede kurtulmanın keyfini yaşayın. Sağlığınız için sigara bağımlılığından elektronik sigara modelleri yardımı ile kısa sürede kurtularak rahat bir nefes almanın mutluluğunu yaşayın.

Bol Buharlı günler.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.