DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kanada Dil Öğrenin

Kanada Dil Öğrenin
27.03.2019
217
A+
A-

Dünyanın en yaşanılabilir ülkeleri arasında üst sıralarda bulunan Kanada, yurtdışında İngilizce dil kursu konusunda öğrencilerin uğrak noktalarından bir tanesidir.

Kanada dil okulları konusunda en çok tercih edilen şehirler Toronto ve Vancouver’dır. Bununla beraber büyük metropollerde de eğitim alabilirsiniz Montreal şehrinde İngilizce’nin yanı sıra Fransızca da öğrenebilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinde sizler için Kanada’da gidebileceğiniz en iyi İngilizce dil okullarının fiyatlarını bir araya getirdik. Kanada’da dil kurslarında yakınında Türk öğrencilerine özel kampanyalar hazırlanır. Kanada, uygun eğitim, konaklama ve yaşam maliyetleriyle öne plana çıkan ülkelerden bir tanesidir. Kanada dil eğitimi sayesinde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

Türkiye’de gidebileceğiniz İngilizce kursları ile aynı fiyat aralıklarında kurs hizmet veren Kanada’da dil eğitimi alırken yasal çalışma izniniz bulunmamaktadır. Kanada’da konaklama konusunda aile yanı ve yurt seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca alternatif konaklama isterseniz bizi arayabilirsiniz. Uzun süreli dil kurslarında konaklamanın önemi son derece büyüktür. Kanada’daki kısa süreli kurslarda ise haftada 25-30 saatlik yoğun İngilizce programı verilir.

Pek Çok Öğrenci Tercih Ediyor

Kanada son dönemlerde dil eğitimi için en ok tercih edilen ülkelerden bir tanesidir. Bunun en büyük nedenleri arasında Kanada’nın dünyanın en yaşanılabilir ülkelerinden biri olmasından kaynaklanır. Kanada dil okulu fiyatları diğer ülkelere göre çok daha ekonomiktir Kanada üzerinde fazla sayıda dil okulunun bulunması fiyatların daha uygun hale gelmesini sağlamıştır. Kanada’da yer alan dil okullarının büyük bir bölümü Toronto ve Vancouver şehirlerinde yer almaktadır. 16 yaşın üzerinde olan tüm öğrenciler dil programlarına kolayca katılabilir. Kanada’da öğrencilerimize sunduğumuz bir çok seçenek yer alır. Anlaşmalı olduğumuz dil okulları üzerinde uygun fiyatlarda dil kursu alabilirsiniz. Kanada dil okulları yılın belirli zamanlarda Türk öğrencilere özel indirim ve promosyonlar uygulamaktadır. Kanada’nın en iyi ve en prestijli dil okullarında Kanada’da dil eğitimi almak için hemen bizleri arayabilirsiniz. Dil eğitimi konusunda merak ettiğiniz her soruyu bizlere sorabilirsiniz. Alanında uzman eğitim kadromuz merak ettiğiniz tüm soruların yanıtını bu adres üzerinden kolayca verebilmektedir. Detaylar için bizi hemen arayabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.