DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alişan ile Ece Erken Birlikte Program Sunacak

Alişan ile Ece Erken Birlikte Program Sunacak
19.09.2017
245
A+
A-

Ecer Erken, Alişan ile program sunma projesi olduğunu söyledi. Alişan ile Çağla Şikel’in Sarı Melekler dizisi projesi sonrası yeni bir program gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşım yapan Ece Erken, Alişan ile program sunabilecelerini belirtirken, ayrıntılı bilgi vermedi. Yeni sezon öncesi yeni diziler ve programlar birer birer ekrana gelmeye başlarken Sarı Melekler dizisinde Cağla Şikel ile rol alacak olan Alişan’ın dizinin yanı sıra farklı bir programla da ekrana gelmesi bekleniyor. Alişan’ın yeni programında beraber yer alacağı ismin ise Ecer Erken olacağı belirtiliyor.

ALİŞAN İLE ECE ERKEN PROGRAM SUNACAJ

Sosyal medya hesabından bir takipçisinin “Alişan ile program sunun” mesajına Ece Erken “Düşünceler arasında var” yanıtını verdi. Nişanlısı Eda Erol ile evlilik aşamasındayken ayılırken Alişan, kendini yeni projelere adadı.

Akşam’da yer alan habere göre yeni sezonda Çağla Şıkel ile birlikte ‘Sarı Melekler’ adlı dizide kamera karşısına geçecek olan ünlü türkücü, Ece Erken ile de yeni bir proje hazırlığında!

TAKİPÇİSİNE CEVAP VERDİ

Ece Erken, bir takipçisinin “Alişan ile program sunun” mesajı üzerine “Düşünceler arasında var” diyerek bu kapıyı açık bıraktı.

FORMATI MERAK EDİLİYOR

Dizi çekimlerinde olacak Alişan ile Ece Erken’in ne zaman, nasıl bir formatla seyirci karşısında olacağı ise merak konusu oldu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.