DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bahar Candan olaylı Murat Boz ve Eser Yenenler gecesini anlattı

Bahar Candan olaylı Murat Boz ve Eser Yenenler gecesini anlattı
21.11.2018
254
A+
A-

Katıldığı bir moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, konuk olduğu magazin programında Eser Yenenler ve Murat Boz’la birlikte geçirdiği geceyle ilgili ilk defa konuştu.

Geride bıraktığımız yıl mayıs ayında, Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan’ın Murat Boz ile Eser Yenenler’in villasında bir gece geçirdiği şeklinde haberler çıkmış ve konu uzun süre magazin basınını meşgul etmişti. Geceyle ilgili taraflardan üzeri kapalı açıklamalar gelirken Bahar Candan olayın üzerinden bir yıl geçtikten sonra canlı yayında katıldığı bir magazin programında konuştu. 2. Sayfa adlı programa konuk olan Bahar Candan, program sunucularının ‘O gece neler oldu?’ şeklindeki sorularına ilk başta “Ablam o geceyle ilgili konuşmamı istemiyor” şeklinde bir yanıt verse de sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.

“BİR EV OTURMASIYDI”

“Biz o gece ablamla Emirgan’da bir restorandaydık. Sonrasında Eser Bey’in evine geçtik. Onun evi adeta bir restoran gibi son derece ferah ve rahat bir ortama sahip… Bizim yaptığımız şey de ev oturmasıydı, ben kola içtim ve ‘Dondurma’ şarkımı söyledim. Zaten onların hayranıyım ve Murat Boz ve Eser Yenenler, benden 15 yaş büyük! Ayrıca yazılıp çizildiği gibi bir ilişkiyi bitirme durumumuz olmadı çünkü Aslı Enver ve Murat Boz ayrıydı.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.