DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Belçim Bilgin, heyecanını takipçileriyle paylaştı

Belçim Bilgin, heyecanını takipçileriyle paylaştı
13.08.2020
192
A+
A-

Yeni sezonda sevenlerinin karşısına Hekimoğlu adlı diziyle çıkacak olan Belçim Bilgin, kadrosuna sonradan dahil olduğu yapımda boy göstereceği için bir hayli heyecanlı. Bilgin, heyecanını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Şimdilerde yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte anılan Belçim Bilgin, onunla birlikte görüntü vermekten geri durmuyor. Aşk hayatında mutluluğu bulmuş görünen Bilgin, aynı zamanda iş hayatında da heyecanlı günler yaşıyor.

Hekimoğlu adlı dizinin kadrosuna Selin karakteri ile dahil olan Belçim Bilgin, yaşadığı heyecanı sosyal medya hesabından şu satırlarla duyurdu:

“Malum ortalık biraz karışık, her gün yeni bir haberle başlıyoruz güne ne zaman sonlanacağını bilmediğimiz bu pandemi günlerinde Hekimoğlu seti ve Selin heyecan veriyor. Yaptığın işi sevmek büyük şans! İşine bütün gücüyle sahip çıkan bir ekiple çalışmak daha da büyük şans!”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.