DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden açıklama

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden açıklama
10.09.2021
195
A+
A-

Üç yıl önce nikâh masasına oturan oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, evliliklerinde kriz yaşıyor. Hakan Baş’ın Mina Ceran ile, Bensu Soral’ın da Kubilay Aka ile görülmesinin ardından konuyla ilgili çiftten açıklama geldi.

Bensu Soral ile Hakan Baş, üç yıl önce görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak ünlü çift, son dönemde sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme geliyor.

“ÇOCUK İÇİN ERKEN”

Söylentilere göre; baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncu, “Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır” cevabını verdi.

Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Ardından Bensu Soral’ın ‘Cam Tavanlar’ dizisinde birlikte rol aldığı Kubilay Aka ile fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hakan Baş da Emirgan’daki bir mekanda sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görüldü.

Çıkan haberlerin ardından ünlü çiftten ortak açıklama geldi:

“Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.