DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Aycan Yanaç’ın canlı yayındaki itirafı sosyal medyada gündem oldu

Survivor Aycan Yanaç’ın canlı yayındaki itirafı sosyal medyada gündem oldu
07.05.2020
334
A+
A-

Survivor’da iletişim oyununu kazanan ünlüler takımı, Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabında düzenlenen canlı yayında kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

O yarışmacılardan biri de Aycan Yanaç oldu. Survivor Aycan, bu yayında Fenerbahçe ile ilgili de bir itirafta bulundu. Gönül verdiği takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen Aycan Yanaç, Acun Ilıcalı ile de Fenerbahçe hakkında konuştuğunu, “Fenerbahçe Kadın Takımı kurulursa oynamak isterim. Acun Ilıcalı ile de konuştuk bunu. Keşke kurulsa, banko futbolcusu ben olurum.” dediğini açıkladı.

Survivor ünlüler takımının sevilen yarışmacılarından Survivor Aycan Yanaç, kazanılan iletişim oyunu sonrası ödül olarak Instagram canlı yayınından hayranlarının sorularını yanıtladı. Aycan Yanaç, gönül verdiği takımın Fenerbahçe olduğunu açıkladı. Aycan’ın bu açıklamaları sosyal medyada da gündem oldu. Aycan Yanaç ismi TT olmayı başardı.

Ağabeyinden dolayı futbolcu olmaya karar verdiğini belirten Aycan Yanaç, futbola onun yönlendirmesiyle başladığını ifade etti.

KADIN TAKIMI KURULURSA BANKO OYUNCUSU OLURUM

Fenerbahçeli olduğunu ve kendisini başka bir takımda göremediğini söyleyen Yanaç, “Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe’den başka yerde kendimi göremiyorum. Fenerbahçe Kadın Takımı kurulursa oynamak isterim. Acun Ilıcalı ile de konuştuk bunu. Keşke kurulsa, banko futbolcusu ben olurum.” şeklinde konuştu.

Sahada hırslı bir yapısı olduğundan söz eden Yanaç, “Maç esnasında haksızlığa uğrarsam hakemlerle de konuşurum.” ifadelerini kullandı.

ALEX, RONALDO, EMRE…

İzleyicilerin ‘En sevdiğin futbolcu kim?’ sorusunu yanıtlayan Yanaç sıralamasını Alex de Souza, Cristiano Ronaldo ve Emre Belözoğlu olarak yaptı.

Aycan, bu esnada Sercan Yıldırım’ın kendisini hatırlatması üzerine esprili bir şekilde ‘Bir de Sercan Yıldırım’ yanıtını verdi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.