DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pelin Akil, Beşiktaş’ta yaşadığı dehşeti anlattı

Pelin Akil, Beşiktaş’ta yaşadığı dehşeti anlattı
30.01.2023
96
A+
A-

Oyuncu Pelin Akil, geçen günlerde Beşiktaş’ta arabada tek başınayken kağıt mendil satıcısı bir çocuğun kendisine ettiği küfürleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Pelin Akil kağıt mendil satan çocukla girdiği diyaloğu takipçileriyle paylaştı. Akil, çocuğun kendisine küfürler ettiğini ve camı yumrukladığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

* İstanbul artık her şeyi çok zorlaştırıyor. Biraz önce Beşiktaş Stadı’nın orada peçete satan bir çocuk, nasıl satıyor biliyor musunuz? “Lan … karısı para versene” İğrenç konuşarak, nasıl küfür ediyor biliyor musunuz? Anneme, babama, sülaleme küfrederek “Alsana şunu alsana” diye cama vuruyor.

* “Mezara mı götüreceksin lan?” falan diyor. Nakit param yok, olsa da senin gibi böyle konuşan bir çocuğa vermek ne içimden gelir. O kadar üzüldüm ki. Nerede yaşıyoruz, neden böyle bu insanlar?

“POLİSİ ARAYACAĞIM’ DEDİM, O KADAR RAHAT Kİ…”

* Telefonu elime aldım “polisi arayacağım” dedim. “Ara ara” diyerek gülüyor, o kadar rahat ki. İstersen çağır polisi diyor.

* En üzücüsü de beni tek başıma kadın gördü ve o yüzden yaptı. Arabada başka biri olsa bu şekilde konuşmaya cesaret edemeyecekti. Yemin ederim arabadan inip onu etkisiz hale getirmek, ağzını kapatmak istedim. Ben de öfkelendim ben de sıkıntılı bir hal aldım. Hiç güne böyle başlamamıştım.

* İstanbul’da adımını attığın an sokağa, moralin bozulacak yani. Çok üzülüyorum, nasıl bu hale geldik? Gerçekten üzücü.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.