DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın ile Deniz Seki birbirine girdi

Demet Akalın ile Deniz Seki birbirine girdi
21.11.2020
161
A+
A-

Demet Akalın ile Alişan’ın programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dünkü bölümünün konuğu Çağla oldu… Ancak, bu durum Demet Akalın ile Deniz Seki arkadaşlığının son bulmasına neden oldu.

Yıllar sonra tekrar ekranlara gelen İbo Show’un ilk bölüm konuklarından biri, şarkıcı Deniz Seki olmuştu. Seki burada, Ahmet Kaya’nın Nereden Bileceksiniz parçasını seslendirmiş ve yer yer de detone olmuştu. Şarkıcı Çağla, Deniz Seki’yi bu nedenle bir hayli eleştirmiş, Deniz Seki’nin Çağla’ya cevap vermesiyle de gerilim büyük bir sosyal medya tartışmasına dönüşmüştü.

Aradan birkaç gün geçti ve 20 Kasım Cuma (dün) ekrana gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına, Deniz Seki ile polemik yaşayan Çağla konuk olarak katıldı. Programda Çağla’yı gören Deniz Seki de deyim yerindeyse küplere bindi. Demet Kalın ile çok yakın arkadaş olan Deniz Seki şaşırtan bir harekete daha imza attı. Akalın ve Alişan’a tepki gösteren Seki, ikiliyi sosyal medyada engelledi.

YILLARIN DOSTLUĞU CANLI YAYINDA BİTTİ

Ünlü şarkıcı, Çağla’yı programına konuk alan Demet Akalın’a, “Senin dostluğun bu kadar mı?” diyerek sert çıktı.

Bu sözlere Demet Akalın’dan canlı yayından cevap geldi. Sinirlerine hakim olamayan 48 yaşındaki şarkıcı, eski defterleri açtı.

Akalın, “Ben senin yanına hapishaneye geldim, savcılığa gittim ve mahkemelerde aylarca uğraştım biliyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel hayatımla da alakalı. Annem ağladı ayrı, ben ağladım ayrı. Dostluk falan bunları geçiniz, ben anlamıyorum ki seni.”

“Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya iki haftadır gelecekti zaten kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar asabım bozuldu ki. ‘Dostluğunuz bu kadar mı neden çağırıyorsunuz o kızı’ diyorsun bana. Sen neredeydin? Ben boşandım, bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca ve Suat Ateşdağlı vardı. Sesim titriyor sinirden, daha fazla konuşmayacağım.” açıklamasını yaptı.

Söze giren Alişan, ‘Deniz Seki beni de engellemiş, biz magazin programı değiliz ki birini çağırıp, diğeri hakkında konuşturalım diye düşünmüyoruz ki…‘ ifadelerini kullandı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.