DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bu halinden eser kalmadı! Hamdi Alkan’ın eşi yeni imajıyla herkesi şaşırttı

Bu halinden eser kalmadı! Hamdi Alkan’ın eşi yeni imajıyla herkesi şaşırttı
01.08.2019
269
A+
A-

Hamdi Alkan’ın oyuncu eşi Selen Görgüzel Alkan, bir süredir uzun kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. Alkan’ın son halini görenler ünlü isimler inanmakta güçlük çekti.

24 Nisan 2014’te yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile hayatını birleştiren oyuncu Selen Görgüzel Alkan, yeni imajıyla bambaşka biri oldu. Alkan’ın saçlarını kısacık kestirdiğini gören ünlü isimler, peş peşe yorum yaptı.

SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ

Sosyal medya hesabından takipçileriyle her anını paylaşan ve yakın zaman önce ilk şarkısı İmdat’ı takipçileriyle paylaşan Alkan, dün yeni imajıyla herkesi şaşkına çevirdi. Selen Görgüzel Alkan, yeni imajını “Her an her şeyi yapabileceğimi söylemiş miydim? #kısasaçmodelleri #değişim sizce nasıl?” notuyla paylaştı.

ÜNLÜ İSİMLER PEŞ PEŞE YORUM YAPTI

Kuaförde farklı kesimlerdeki ve renkteki perukları deneyerek Instagram hesabından paylaşan Alkan’ın yeni imajına inanmayan Didem Uzel, “Kesin peruktur. Sen hayatta bu kadar kısa kesmezsin” yorumunu yaptı. Petek Dinçöz ve Tuğba Özerk ise Alkan’ın yeni saçlarını çok beğendiğini söyledi.

“BU ÖZELLİKLERİ TAŞIYAN HERKESİ ÇOK SEVİYORUM”

Alkan, hikaye kısmından yaptığı paylaşımda ise “‘Eleştiriye açık, hoşgörülü kendini sürekli geliştiren komplekssiz, güler yüzlü, esprili, temiz, çevreye ve etrafına duyarlı, egosuz, kaprissiz yardımsever, düşünceli, pozitif, paylaşımcı’ dimi herkes. Ah hep bu başkaları. Ben bu özellikleri taşıyan herkesi çok seviyorum” dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.