DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Brad Pitt ile eski eşi Jennifer Aniston yıllar sonra aynı projede

Brad Pitt ile eski eşi Jennifer Aniston yıllar sonra aynı projede
15.09.2020
197
A+
A-

Brad Pitt ve Jennifer Aniston, Hollywood’un gözde çiftlerindendi. Ancak 2005 yılında evlilikleri sona erdi. Barışacakları konuşulan çift, 19 yıl aradan sonra film okuma gösterisinde bir araya geldi.

2000 yılında evlenen Brad Pitt ile Jennifer Aniston’ın evliliği beş yıl sürmüştü. Son dönemlerde çiftin sık sık barışacaklarına dair haberler çıkmaya başladı. İkili bir yardım kuruluşu için yapılan Fast Times at Ridgemont High (Ridgemont Lisesi’nde Hızlı Günler) adlı film okuma etkinliğinde buluştu.

Etkinlikte sadece Pitt ve Aniston yoktu. Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Julia Roberts, Jimmy Kimmel, John Legend, Ray Liotta ve Sean Penn gibi Hollywood’un yıldızları da etkinlikte yer aldı ve 1982 yapımı komedi filmini okuyarak canlandırdı.

Ünlü isimler, evlerinin oturma odalarından etkinliğe katıldı. Pitt ve Aniston’ın ise bir hayli heyecanlı olduğu görüldü.

OLAYLI BOŞANMA

Pitt, Aniston’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Angelina Jolie ile aşk yaşamıştı. Çift, daha sonra dünyaevine girdi, ancak geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşandı. Pitt’in son dönemlerde Alman model Nicole Poturalski ile birlikte olduğu biliniyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.