DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Yılmaz’ın kardeşi Özge’yle evli olan Tolga Çevik’in kız isteme anısı…

Cem Yılmaz’ın kardeşi Özge’yle evli olan Tolga Çevik’in kız isteme anısı…
24.02.2021
194
A+
A-

Cem Yılmaz’ın kız kardeşi ile evli olan Tolga Çevik, katıldığı programda yıllar önce yaşadığı kız isteme töreni hakkında komik bir anısını paylaştı. İsteme anında odaya giren Yılmaz’ın “Tiyatrocuya kız verilir mi?” dediğini anlatan Çevik, “Zaten gergindim şaka olduğunu bilmeme rağmen iyice gerildim” dedi.

Tolga Çevik, Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programının bu haftaki konuğu oldu. Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Çevik’le evli olan komedyen ve oyuncu Tolga Çevik, yıllar önce yaşadıkları kız isteme anısıyla izleyenleri güldürdü.

“TİYATROCUYA KIZ MI VERİLİR?”

2004 yılından bu yana Özge Çevik’le mutlu bir evlilik sürdüren Tolga Çevik, “2003 yılıydı istemeye gittiğimizde. Ancak Cem Yılmaz içeri girince ben gerildim. Cem olaya direkt ‘Tiyatrocuya kız mı verilir?’ diyerek girdi odaya. Şaka olduğunu biliyorum ama yine de insan o an şakayı kaldıramıyor. Biz birbirimizi görerek anladık ve 3 sene sonra evlendik” dedi.

(Tolga Çevik’in kızı Tuna ve oğlu Tan ile eşi Özge Hanım)

Eşini gördüğü an evleneceği kadın olduğunu anladığını söyleyen komedyen, iki ailenin de çok iyi anlaştığını sözlerine ekledi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.