DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’dan sonra zirvede yer alamadı

Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’dan sonra zirvede yer alamadı
28.11.2017
258
A+
A-

Bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide ‘Engin’ karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz’ın ardından ‘Çocuklar Duymasın’ reytinglerde bir daha hiç zirvede yer alamadı.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi oyuncuların yer aldığı 2002 yılının fenomen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ 2017 Temmuz ayında ekranlara geri dönmüştü. Hakkında sürekli final yapacak iddiaları çıkan Kanal D ekranında yayınlanan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisi 26 Kasım Pazar günü reytinglerde 8. Sıraya yerleşerek izlenme oranlarında büyük düşüş yaşadı.

27 Ağustos tarihinde bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide ‘Engin’ karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz’ın ardından dizinin reytingleri giderek düşmeye başladı.

SEZONA ZİRVEDE BAŞLADI AMA…
Sezon başlangıcında reytinglerde liderliği kimseye kaptırmayan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisi için Vatan Şaşmaz’ın ölümü deyim yerindeyse milat oldu. Vatan Şaşmaz’ın oynadığı son bölümde de reytinglerde birinci olan dizi kış dizilerinin de başlamasının ardından reytinglerde düşüş yaşadı.

Fenomen dizinin 17 Eylül tarihinde yayınlanan bölümünde Vatan Şaşmaz’ın anılmaması i izleyiciler arasında tepkilere neden olmuştu.(Milliyet/Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.