DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Corona virüsüne yakalandı!Şüpheli parti

Corona virüsüne yakalandı!Şüpheli parti
06.09.2020
230
A+
A-

Karantina döneminin neredeyse tamamını sevgilisi Yiğit’in Amerika’daki havuzlu villasında geçiren ve buradan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın corona virüsüne yakalandığını açıkladı.

Katıldığı güzellik yarışmasında birincilik kazanan ve sonrasında burnunda estetik olduğu için uzun bir süre kendisinden söz ettiren Şevval Şahin şimdilerde sıkıntılı günler yaşıyor.

21 yaşındaki Şahin, sevgilisi Yiğit’in corona virüsüne yakalandığını öğrendikten sonra kendisini karantina altına aldı.

Şevval Şahin sevgilisiyle yaptığı İstanbul tatilini ‘Boğaz’a nazır bir yalıda gerçekleştirmiş ve buradan paylaşımlarda bulunmuştu.

Konuyla ilgili olarak 2.Sayfa programına konuşan Şahin, “Çevremdeki insanların çoğunun test sonucu pozitif çıktı. Benim ise negatif. Birkaç gün sonra tekrar test yaptıracağım. Evdeyim, kendimi hiç hasta gibi hissetmiyorum” açıklamasını yaptı.

Amerika-Miami’de yaşayan ve orada yazılım mühendisliği yapan Yiğit Marcus, bundan birkaç hafta önce sevgilisi Şevval Şahin ile İstanbul’a gelmiş ve burada arkadaşına ait bir köşkte tatil yapmaya başlamıştı.

İkili bu süre zarfında sosyal medya hesaplarından da çok sayıda paylaşımda bulunmuştu.

YALIDAKİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE VİRÜS UNUTULDU!

Sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın corona virüsüne yakalandığını açıklayan Şevval Şahin’in geçen hafta sevgilisi için düzenlediği doğum günü partisi yapılan bu açıklama sonrasında yeniden akıllara geldi.

Şahin katıldığı bir programda çevresindeki çoğu insanın testinin pozitif çıkması sonrasında karantina altına girdiğini ancak kendi test sonuçlarının negatif çıktığını açıklamıştı.

Şevval Şahin’in sevgilisi için düzenlediği doğum günü partisine aralarında Şeyma Subaşı’nın da bulunduğu pek çok isim katıldı.

Şevval Şahin, geçen hafta düzenlediği doğum günü partisiyle ilgili olarak da “Parti ile bu durumun ilgisi olup olmadığını anlamak çok zor. Bu yüzden bu konuda kimse net bir bilgi veremiyor” sözlerini sarf etti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.