DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Özdemir’den olumsuz yorumlarla ilgili açıklama

Demet Özdemir’den olumsuz yorumlarla ilgili açıklama
09.10.2022
152
A+
A-

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, kendisine ilişkin gelen olumsuz yorumlarla ilgili, “İnsanların görüp okuyacağımızı bile bile bu denli kötülük kusabilmesi asıl üzüntüm” dedi.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gece Soho House’da düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Özdemir, Oğuzhan Koç ile evlendikten sonra evlerini tadilata vermelerine ilişkin, “Evimizi çok güvendiğim bir mimar arkadaşıma teslim etmiştim. Gözümüz hiç arkada kalmadı. En güzel yanı da tam da istediğimiz tarihte teslim edilmesi oldu” dedi.

“ÜZÜLDÜĞÜM ANLAR OLUYOR”

Snobmagazin’den Arif Hür’ün haberine göre, sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumları kafasına taktığını söyleyen Özdemir “Kötü yorumları kafama takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Şahsıma yapılan yorumlar bir tarafa insanların görüp okuyacağımızı bile bile bu denli kötülük kusabilmesi asıl üzüntüm. Linçten beslenenler var” diye konuştu.

cumhuriyet.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.