DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Şallı’dan yürek yakan sözler

Ebru Şallı’dan yürek yakan sözler
17.04.2022
136
A+
A-

2020 yılında lenfomayla mücadele eden 10 yaşındaki Pars’ın ölümüyle yıkılan Ebru Şallı, oğlunun ikinci ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı. Oğluyla fotoğraflarını paylaşan Şallı, “Kavuşacağız biliyorum… O eşsiz kokunu yine içime çekeceğim” dedi.

Eski manken Ebru Şallı’nın iş insanı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, iki yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek 16 Nisan 2020’de yaşamını yitirdi.

Her fırsatta oğluna olan özlemini dile getiren Şallı, ölümünün ikinci yıl dönümünde Pars’ı Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla andı.

“2 YIL DEĞİL 200 YIL GEÇSE DE BU ANI TEKRAR YAŞAYACAĞIZ”

Ebru Şallı, oğluyla olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak “Ponçiğim sen benimlesin. 2 yıl değil, 200 yıl da geçse seninle bu anı tekrar yaşayacağız. Kavuşacağız biliyorum. O eşsiz kokunu yine içime çekeceğim. Kelimelerin yetmediği bir noktadayım.. Seni tarifsiz seviyorum” notunu yazdı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM YAĞDI

Demet Şener, paylaşıma kalp emojisi koyarken Ebru Akel, Asuman Dabak, Didem Uzel, Fazıl Say, Cengiz Abazoğlu gibi pek çok ünlü isim destek yorumu yaptı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.