DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ece Erken: Garson ‘Deniz Çakır haklı’ dedi

Ece Erken: Garson ‘Deniz Çakır haklı’ dedi
07.01.2019
262
A+
A-

İstanbul’da yer alan bir alışveriş merkezindeki mekanda, türbanlı kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Deniz Çakır ile ilgili Ece Erken açıklama yaptı. Erken olaya şahit olan garsonun “Anlatılan gibi değil, Deniz Çakır haklı” dediğini aktardı.

İstanbul’da bir kafede türbanlı kadınlara hakaret ettiği öne sürülen Deniz Çakır hakkında Ece Erken açıklama yaptı. Erken bugün yaptığı yayında olayın yaşandığı mekana gittiğini ve olaya şahit olan garsonla konuştuğunu söyledi.

Hakkında soruşturma başlatılan Deniz Çakır’dan açıklama

Ece Erken açıklamasında şunları söyledi: “Ben dün kafeye gittim ve olayın şahidi garsonla konuştum. Garson ‘Anlatılan doğru değil Deniz Çakır haklı’ dedi. Ben olayı tarafsız anlatıyorum. Deniz Çakır ile tanışmak istediler.”

Ece Erken garsonun mahkemede de şahitlik yapacağını söyledi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan, bir kısmı başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır’ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine, oyuncu Deniz Çakır hakkında ”hakaret” suçundan soruşturma başlatmıştı.
(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.