DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EDHO oyuncularından duygulandıran paylaşımlar

EDHO oyuncularından duygulandıran paylaşımlar
20.01.2021
182
A+
A-

Beyninde tümör tespit edilen ve ameliyat olan usta oyuncu Sabina Toziya rol aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinden ayrılmak zorunda kaldı. Canlandırdığı Hayriye Çakırbeyli senaryo gereği ölürken, dizinin oyuncuları, usta isimle olan pozlarını paylaşarak Toziya için dua istedi.

 Altı sezondur ekranda olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Hayriye Ana’ karakterine hayat veren Sabina Toziya, yılbaşı molasında ülkesi Makedonya’ya gitmişti. Toziya dönüş hazırlığı yaptığı sırada bayıldı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Doktorlar usta oyuncunun beyninde tümör tespit etti ve Sabina Toziya’yı hemen ameliyata aldı. 10 saat süren ameliyattan sonra tümör tamamen temizlendi. Dört gün yoğun bakımda kalan oyuncu, daha sonra normal servise çıkarılırken, Sabina Toziya’nın dün evine götürüldüğü öğrenildi.

SAĞ TARAFINA FELÇ İNDİ

Son gelen haberlere göre usta oyuncunun sağ tarafı şu an felçli. Fizik tedaviyle eski sağlığına kavuşması beklenen Toziya’nın beynindeki tümörün habis olup olmadığı ve kemoterapi ya da radyoterapi görüp görmeyeceği bugün belli olacak. Ünlü oyuncunun daha öncesinde beynindeki tümörün varlığını hiçbir şekilde hissetmediği, ne baş ağrısı, ne yorgunluk ve ne de bulantı şikâyetinin olmadığı belirtildi.

SENARYO REVİZE EDİLDİ

Sabina Toziya’nın yaşadığı üzücü olay dizinin senaryosunun da değişmesine neden oldu. Hastalığının durumu göz önüne alınarak usta oyuncuyla ilgili cenaze sahnesi yazıldı. Böylece EDHO’nun 179. bölümünde Hayriye Çakırbeyli’ye veda edildi.

ROL ARKDAŞLARINDAN SABİNA’YA VEDA

Yeni bölümün yayınlanmasıyla Sabina Toziya’nın rol arkadaşları da yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla usta oyuncuya destek oldu ve tüm takipçilerinden dua istedi.

BAHADIR ÖZDENER

Dizinin senaristi Bahadır Özdener, Sabina Toziya için “Sabina annemizin sağlığı için dualarınızı talep ediyoruz…” dedi.

OKTAY KAYNARCA

Dizide annesini oynayan Toziya için Oktay Kaynarca da “Anneler ölmez… Canım Sabina. Meslek hayatım boyunca birlikte çalıştığım en değerli oyunculardan biri olduğunu hep söyledim .. Çok şanslıyız ki uzun soluklu bir projede seninle çok güzel şeyler paylaşıp, çok güzel sahnelere hayat verdik. Gerçekten annemiz olduğun için, gerçekten bize iş disiplininin bir aktör için ne kadar önemli olduğunu gösterdiğin için, azmi çalışmayı sevdirdiğin için, sen olduğun için çok teşekkür ederiz. Bir an önce iyileş Sabina…” sözlerini yazdı.

OZAN AKBABA

Ozan Akbaba ise paylaşımında; “Sabina Toziya. Hayriye ananın gerçek hali. Çok güçlü bir kadın. Fazla tanımadığınız için anlatayım, dünya çapında bir aktrist, fazlaca güzel kalpli, çok zarif bir hanımefendi. Dile kolay; tam 6 senedir birlikte yiyip içiyoruz, iş yapıyoruz, buluşuyoruz. Derya deniz bilgisi, kültürü, aydın görüşü.. Seni çok ama çok seviyor, en yakın zamanda tekrar görmek ve bir an evvel ayaklanman için dua ediyoruz. ” dedi.

SANEM ÇELİK

Sanem Çelik de Sabina ile fotoğrafını paylaşarak “Kıymetlimsin leziz usta, değerli kadın, özel insan” notunu düştü.

YUNUS EMRE YILDIRIMER

Yunus Emre Yıldırımer de “Canım Sabina’m seni çok seviyoruz” paylaşımını yaptı.        

CEREN BENDERLİOĞLU

Ceren Benderlioğlu da usta oyuncuyla olan pozuna “Dünyanın en güçlü insanıdır o benden bile gençtir seni seviyorum… İyileşeceksin ve yazın seninle Ohri de güzel bir sofrada sohbet edeceğiz. Bütün dualarımız seninle…” diye yazdı.

(Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.