DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erkan Petekkaya’nın isyanı: Yasal süreç başlatılacak

Erkan Petekkaya’nın isyanı: Yasal süreç başlatılacak
29.12.2022
96
A+
A-

Oyuncu Erkan Petekkaya, adına açılan sahte Twitter hesabıyla ilgili yasal süreç başlatacağını açıkladı.

Twitter’da Selçuk Yöntem adına açılan sahte hesaptan “Sanatçılar, aydınlar ve ünlüler! Ülkedeki kötü gidişata ‘dur’ demenin vakti gelmedi mi? Sesiniz neden çıkmıyor? Çıkıp iki söz etmeniz için daha ne olması lazım? Ülke resmen işgal edildi, yağmalandı, demokrasi yok edildi. Bu kötü gidişata ‘dur’ demek için ben de artık buradayım” diye paylaşım yapıldı.

Gazeteci, yazar Tuluhan Tekelioğlu da sahte hesabı gerçek sandı ve şu yanıtı verdi: “3 yıl önce @tele1comtr’deki yayınımda bana söylediklerinizi hatırladım. ‘Gezi ile ilgili tek bir soru sorarsanız, yayını terk ederim’ demiştiniz. O gün Gezi’nin yıldönümüydü. Neyse ki Mehmet Aslantuğ sizden daha yürekli çıktı. Sorularımı o yanıtladı. Söylediklerinize de şahittir.”

Sahte hesap, daha sonra adını Erkan Petekkaya olarak değiştirdi ve oyuncu adına paylaşımlar yaptı.

“TWITTER HESABIM YOK”

Olaydan haberdar olan Petekkaya da Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Sosyal mecralarda ismimi kullanıp şahsım tarafından atılmış gibi gösterilen tweet’ler bana ait değildir. Herhangi bir twitter hesabım yoktur. Adıma açılan sahte profillere itibar etmeyiniz. Konuyla ilgili yasal süreç başlatılacaktır.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.