DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erotik dükkanın camında poz vermişti!

Erotik dükkanın camında poz vermişti!
15.11.2021
168
A+
A-

Türkiye’de sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve bazı futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa ederek adını duyuran Merve Taşkın hakim, “müstehcenlik” suçundan hakim karşısına çıktı. Amsterdam’ın ünlü Red Light District sokağında çektirdiği fotoğraflar sorulan Taşkın, “Müzede çekip kendi sosyal medya hesabımdan paylaştım. Suç işlemedim” dedi.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın geçen yıl gittiği Amsterdam’da ünlü Red Light District sokağındaki sadece yetişkinlerin girebildiği bir müzede iç çamaşırlarıyla fotoğraf çektirmişti. Çektiği bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Merve Taşkın hakkında, “müstehcenlik” suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

“ÇEKİP PAYLAŞTIM SUÇ İŞLEMEDİM”

İstanbul 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına sanık Merve Taşkın avukatıyla birlikte katıldı. Duruşmada savunma yapan Taşkın, suçlamaya konu olan fotoğrafları bir müzede çektirdiğini ve kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığını söyledi. Dosyaya giren diğer fotoğrafların ise cadde üzerinde herhangi bir markette çektiğini anlatan Taşkın, “Makarna, bardak, jelibon, kar küresi, kola ve gazoz açacaklarının üzerinde penis figürleri vardı. Ben de onları çekip paylaştım. Suç işlemedim” dedi.

“MÜSTEHCENLİK DEĞİL EĞLENCE İÇİN PAYLAŞTI”

Taşkın’ın ardından savunma yapan avukatı Samet Can Aslan ise müvekkilinin sosyal medyada 500 binin üzerinde takipçisi olduğunu söyleyerek, “Müzeye gidip bir sanat eserinin fotoğrafını paylaşmıştır. Suç unsuru yoktur. Bahse konu obje bir sanat eseridir ve dünyaca ünlü bir müzede sergilenmektedir. Müvekkil hakkında ceza verilmemelidir. Diğer paylaştığı fotoğrafları da müstehcenlik değil eğlence amacıyla paylaşmıştır” dedi. Alınan savunmaların ardından esasa ilişkin mütalaanın hazırlanması için duruşma savcısına gönderen mahkeme duruşmayı erteledi.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.