DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gizem Lidya Denizci Arda Kural itirafıyla şaşırttı!

Gizem Lidya Denizci Arda Kural itirafıyla şaşırttı!
19.07.2022
214
A+
A-

Güzel oyuncu Gizem Lidya Denizci, konuk olduğu YouTube kanalında Yıldızlara Bak isimli filmde partner olduğu Arda Kural hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda Kural hakkında övgü dolu sözler sarf eden Gizem Lidya Denizci, “Gençken ona aşıktım” sözleri ile itirafta bulundu.

Gizem Lidya Denizci rol aldığı Kolpaçino, Yasak Elma ve Aşk Yeniden gibi projelerle adından söz ettirdi. Haberler.com’un YouTube programına konuk olan güzel oyuncu Gizem Lidya Denizci, Yıldızlara Bak filminde başrolü paylaştığı partneri Arda Kural hakkında konuştu.

“GENÇLİĞİMDE ARDA KURAL’A AŞIKTIM”

“Yıldızlara Bak filminde birlikte oynadığın Arda Kural’la çalışmak nasıl?” sorusu yöneltilen Denizci, “İsmini duyduğumda çok heyecanlanmıştım. Ben de bir dönem Arda’ya aşık olan kızlardandım. Okuldan gelir gelmez ‘Eyvah Kızım Büyüdü’yü izlerdim ve Arda Kural’ı göreceğim için heyecanlanırdım. Şimdi de birlikte oynuyoruz bu çok güzel. Yoğun bir set tempomuz var, ekibimiz de çok iyi. Arda ilk tanıştığında biraz utangaç gibi ama sonradan açılıyor. Güzel çalışıyoruz, çok keyifli ve pozitif. Arda bence çok içten bir insan” dedi.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.