DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Halit Ergenç, 10 dakikada 1 milyon TL kazanacak

Halit Ergenç, 10 dakikada 1 milyon TL kazanacak
27.11.2018
243
A+
A-

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, Mısır-Fas ortak yapımı olan Casablanca filminde konuk oyuncu olarak 10 dakika yer alacak ve bu rolü sayesinde 1 milyon TL kazanacak.

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, Casablanca filminde “kötü adam”ı canlandıracak. Posta’da yer alan habere göre; Mısırlı ünlü oyuncu Amir Karara ile birlikte rol alacağı yeni filmle ilgili konuşan Ergenç, “Filmin çekimleri 1 ay sonra başlıyor. Fas, Mısır ve Fransa’da bulunacağız” dedi. Ergenç, filmde konuk oyuncu olarak 10 dakika yer alacak ve bu rolü için 1 milyon TL alacak.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.