DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkı sona erdi

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkı sona erdi
15.09.2018
243
A+
A-

Kısa bir süre önce evlerini ayıran ancak bu ayrılığın ardında Hande Erçel’in annesinin rahatsızlığının yattığını söyleyen çift sonunda dayanamadı ve ilişkiye son noktayı koydu.

Bir yıla yakın bir zamandır süren birliktelikleriyle magazin gündeminden düşmeyen popüler ikili Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’ın ilişkilerini bitirdikleri iddiası magazin kulislerine bomba gibi düştü. Bir süredir annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Erçel’in bu süreçte Dalkılıç’tan gerekli manevi desteği göremediği, ilişkisini bu yüzden bitirdiği öğrenildi.

MUHABİRLERİ YANITSIZ BIRAKMIŞTI

Murat Dalkılıç, geçen çarşamba akşamı Levent’teki bir mekanda sahneye çıkmış, Hande Erçel’in gecede olmaması dikkat çekmişti. Dalkılıç sahne sonrası mekandan ayrılırken muhabirlerin ayrılık ile ilgili sorularına da yanıt vermemişti. Bir süredir annesinin rahatsızlığından dolayı işlerini iptal ederek vaktini onunla geçiren Erçel cephesinde ise sessizlik hakim. Bu süre zarfında Dalkılıç’tan gerekli manevi desteği bulamadığını yakın çevresiyle paylaşan Erçel, özel hayatında yalnızlığı tercih etti. Erçel’in, Dalkılıç’la ilişkisini noktaladı, arkadaş olarak da görüşmeme kararı aldığı söyleniyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.