DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hande Erçel’den kaçamak Kerem Bursin cevabı

Hande Erçel’den kaçamak Kerem Bursin cevabı
16.09.2020
249
A+
A-

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde Kerem Bürsin’le başrolü paylaşan Hande Erçel, Etiler’de bir klinik çıkışı kameralara takıldı. Klinikten çıkarken görüntülenen Hande Erçel, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ifade etti.

Oyuncu Hande Erçel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir klinikten çıkan oyuncu, sete yetişeceğini belirterek hızlı adımlarla aracına doğru yöneldi.

HANDE ERÇEL’DEN KAÇAMAK CEVAP

Rutin kontroller için kliniğe geldiğini söyleyen Hande Erçel’in vücuduyla ilgili bir takım operasyon yaptırdığı öğrenildi. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bursin ile ilgili konuşan Hande Erçel, basın mensuplarının, “Hayranlarınız sizi çok yakıştırıyor. Yeni bir dizi aşkı olur mu?” sorusuna, “Yakıştırıyorlar evet. Biz sadece işimizi yapıyoruz. 24 saat çalışıyoruz” yanıtını verdi.

Erçel, daha sonra sete yetişmek üzere oradan ayrıldı. Erçel’in yanında bulunan şoförünün maske takmadığı ise objektiflere yansıdı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.