DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İrem Sak’ın Haluk Bilginer paylaşımı sosyal medyayı salladı

İrem Sak’ın Haluk Bilginer paylaşımı sosyal medyayı salladı
27.11.2019
245
A+
A-

Uluslararası Emmy Ödülleri’nin bu yıl 47’ncisi düzenlendi. New York’taki görkemli törende sahiplerini bulan ödüllerden biri de Haluk Bilginer’e gitti.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, Şahsiyet’teki Agah karakteriyle kazanan Haluk Bilginer, Emmy kazanan ilk Türk unvanına da sahip oldu.

Haluk Bilginer’in bu prestijli ödülü almasıyla birlitke çok sayıda sanatçı tebrik paylaşımlarında bulundu. Bunlardan en dikkat çekeni ise İrem Sak’ın yaptığı paylaşımdı. Sak, “İrem dese, gel arada emmy’nin tozuna al, derim Haluk Bey, kaç gibi müsait ev, en güzel fiber bezlerimle ordayım derim.” ifadelerini kullandı.

Diğer ünlü isimlerin Haluk Bilginer ile ilgili paylaşımları şu şekilde:

TOLGA ÇEVİK

Sevgili Haluk Bilginer’i, sonuna kadar hak ederek aldığı Emmy Ödülünden dolayı can-ı gönülden kutluyorum. Hepimizi gururlandırdı. Projede emeği geçen herkesi tebrik ederim. Helal olsun.

ŞEBNEM BOZOKLU

Ne mutlu ne şahane haber bu! Bir sabah uyanıp Haluk Bilginer’in ‘Şahsiyet’ dizisindeki ‘Agah Beyoğlu’ karakteriyle Emmy kazandığını öğrenmek muhteşem! Bayıldığım dizimiz Şahsiyette kızını oynamaktan da gurur duymuştum. Seni seviyoruz

ARAS BULUT İYNEMLİ

İşte bu tebrikler…

AYŞE ÖZYILMAZEL

Güne güzel haberle başlamak. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Şahsiyet’ dizisindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilen Haluk Bilginer tebrikler

BEHZAT UYGUR

Ne kadar büyük saygı ve gurur duyulacak bir başarı… Tebrikler ve teşekkürler

ONUR SAYLAK

E daha ne olsun?

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” seçilen, değerli tiyatro ve sinema sanatçımız Haluk Bilginer’i yürekten tebrik ediyorum. Bize bu gururu yaşattığı için Türk Milleti adına çok teşekkür ediyorum.

DERYA BAYKAL

Bizi gururlandırdın arkadaşım, tebrikler.

GANİ MÜJDE

Adam kazandı…

HAYKO CEPKİN

Kocamaaaan tebrikleeeeer güzel bir günaydınnnn.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.