DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Justin Bieber’ın başörtüsü sosyal medyada gündem oldu

Justin Bieber’ın başörtüsü sosyal medyada gündem oldu
10.11.2021
121
A+
A-

Ünlü pop yıldızı Justin Bieber, ABD’de verdiği son konserinde kıyafet tercihleriyle gündem oldu. Sahneye başörtüsü ile çıkan Bieber, ‘Müslümanlarla alay etmekle’ suçlandı.

Son dönemin en popüler isimlerinden Justin Bieber, ABD’nin Utah kentinde verdiği konserinde sahneye başörtülü çıktı. Bieber’ın başörtülü fotoğrafları internette büyük yankı uyandırırken, özellikle Müslüman ve Arap ülkelerden tepki geldi.

Middle East In 24’te yer alan bir habere göre Bieber, “İslam ve Müslümanlarla dalga geçtiği” iddiasıyla eleştirildi. Medya kuruluşu, şarkıcının, dün sosyal medyada performans sergilediği fotoğraf ve videoların dolaşmaya başlamasından kısa bir süre sonra çok fazla eleştiri aldığını bildirdi.

Bazı Müslüman toplumlar Bieber’ın giyiminden rahatsız gibi görünürken, bazı kullanıcılar da Grammy ödüllü şarkıcının görüntüsüyle dalga geçti. Bieber’a ‘habibi’ (Arapça’da arkadaş anlamına gelen sözcük), anane, nene, Arap Justin gibi lakaplar takıldı.

27 yaşındaki yıldız, başörtülü görüntülerini kendi Instagram hesabından da yayınladı. Özel yaşamıyla da sık sık gündeme gelen yıldız şarkıcı tepkiler ve neden böyle bir tercihte bulunduğu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.