DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kaya Çilingiroğlu’ndan skandal paylaşım!

Kaya Çilingiroğlu’ndan skandal paylaşım!
05.08.2019
301
A+
A-

13 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya’nın eline silah veren ve fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Kaya Çilingiroğlu’na tepki yağdı. Spor yorumcusu, “Sen nasıl bir babasın, silahla oyun mu olur! Küçücük çocuk kendine zarar verebilir” eleştirilerinden sonra fotoğrafı sildi.

Instagram hesabından oğlu Hüseyin Kaya’nın elinde silahla fotoğrafını paylaşan Kaya Çilingiroğlu’na tepki yağdı.

‘ŞİDDETE ÖZENDİRİYORSUN’

Takipçileri, “Bu neyin kafası, sen nasıl bir babasın Kaya! Küçücük çocuk kendine de bir başkasına da zarar verebilir. Üstelik daha şimdiden şiddete özendiriyorsun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler. Yorumlardan sonra Çilingiroğlu, fotoğrafı kaldırdı.

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.