DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kerem Bürsin, Yaşamayanlar’da Vampir Dmitry rolünde!

Kerem Bürsin, Yaşamayanlar’da Vampir Dmitry rolünde!
01.09.2018
267
A+
A-

BluTV’nin henüz yayına girmeden ses getiren dizisi ‘Yaşamayanlar’da, bugüne kadar televizyonda canlandırdığı karakterlerden çok farklı olarak Vampir Dmitry rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kerem Bürsin, alışılagelmişin ötesinde bir role hayat verecek.

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı ‘Yaşamayanlar’ için geri sayım heyecanla devam ediyor. Yakında BluTV’de izleyicilerle buluşacak dizide Kerem Bürsin, güçlü ve korkusuz Vampir Dmitry’ye hayat veriyor. Elçin Sangu’nun canlandırdığı Mia karakterini de vampire dönüştüren Dmitry, her sahnesiyle dizideki adrenalini yükseltecek.

Yaratıcılığını ve yönetmenliğini Alphan Eşeli’nin, senaryosunu ise Şamil Yılmaz’ın kaleme aldığı dizinin son tanıtımında söylenilen “O, İstanbul’da yaşamıyor; İstanbul onun” sözü de Dmitry’yi özetliyor. Başarılı oyuncu Kerem Bürsin ise karakteri ve ‘Yaşamayanlar’ için şunları söyledi: “500 yaşında bir karakteri keşfetmek ve psikolojisini anlamak eğlenceli bir süreç oldu benim için. Dmitry, keyifle oynadığım bir karakter. Onun dünyası benim aşık olduğum bir dünya oldu. Bu dünyaya doyamadım. Benim elimde olsa uzun yıllar Dmitry’yi oynamak ve karakteri keşfetmek isterim.”

Farklı senaryosu, başarılı oyunculukları, etkileyici prodüksiyonu ve sürükleyici kurgusu ile izleyicileri dünyasına çekecek olan ‘Yaşamayanlar’, 6 Eylül’de sadece BluTV’de!(MYNET)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.