DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Levent Üzümcü o anları anlattı: Kulağıma eğilip bana küfür etti!

Levent Üzümcü o anları anlattı: Kulağıma eğilip bana küfür etti!
09.10.2018
246
A+
A-

Oyuncu Levent Üzümcü bir mekanda yaşadığı tartaklanma olayının detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Levent Üzümcü izleyici olarak katıldığı bir konser sırasında tartışma yaşadığı mekan çalışanları tarafından tartaklandı. Yaşanan bu olayın haberlere konu olmasının ardından başarılı oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak işin detayını uzun uzun anlattı. İşte Üzümcü’nün konuyla ilgili yaptığı o paylaşım:

“Bir takım bilgi kirliliğinin önüne geçmek için bunu yayınlıyorum. Ceza almayacağını bilmenin güveniyle davranıldı bana karşı. 30’una varmamış insanların hakim yapılıp, tek işi devlet görevlisine hakaret kovaladığı bu ülkede her türlü adaletsizlik vakayı adiyedir…”

“Olay 10 gün önce oldu, gittiğim mekanda insanlar kavga ediyordu, ayırmaya çalıştım. Görevliler, kavga eden 60 yaş civarı konukları mekanın başka bir yerine götürmeye çalıştı izin vermedim, faşist olduğu her halinden belli biri beni tadını, kulağıma eğilip bana küfür edip tehdit etti. Ben de karşılık verdim. Abi kardeş oldukları söylenen mekan çalışanı bu iki kişi üzerime saldırdı, beni devirmek için dizime tekme attılar. Hâlâ o mekanın kapısında yeni canlar yakmak için beklediklerinden eminim… Neyse, sağ diz ön çapraz bağlarım koptu, menisküsüm yırtıldı ama yaşayacağım…”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.