DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Neslihan Atagül hakkında şok iddia

Neslihan Atagül hakkında şok iddia
14.03.2021
297
A+
A-

Neslihan Atagül, sağlık problemleri nedeniyle başrolünde yer aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisinden ayrıldığını açıklamıştı. Seren Serengil ve aynı programdaki sunucu arkadaşları, ünlü oyuncu hakkında yaptığı yorumla Atagül hayranlarının tepkisini çekti.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu ve yorumcusu Seren Serengil, Neslihan Atagül hakkındaki açıklamasıyla magazin gündemini salladı.

‘Sefirin Kızı’ dizisinde Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda rahatsızlanması nedeniyle 10 gün rapor almış ve çekimlere ara vermişti. Ünlü oyuncuya, ‘geçirgen bağırsak sendromu’ teşhisi konmuştu.

Seren Serengil, setlerin temposuna dayanamayacağı gerekçesiyle diziden ayrılma kararı alan Neslihan Atagül’ü hedef alarak, ağır ithamlarda bulundu.

‘ÇAKAL CARLOS’ BENZETMESİ

‘Söylemezsem Olmaz’ yorumcuları, “Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” açıklamasını yapan Atagül’ün etik dışı davrandığını ve hastalığını bahane ederek projeden ayrıldığını iddia etti.

“Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi ama tazminat ödememek için rapor aldı” suçlaması yapılan 28 yaşındaki oyuncuya, ‘Çakal Carlos’ benzetmesi yapıldı.

Neslihan Atagül hakkında “İş terbiyesi yok” ve “Hastalığı düzmece miydi?” şeklinde yorumlar yapılması, sosyal medyada büyük tepki çekti.

“ARTIK DAHA İYİYİM”

Geçtiğimiz günlerde sağlık durumuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, “Artık daha iyiyim tabii. Dinleniyorum, kendimi çok yormayacak şeyler yapıyorum. Ama daha iyiyim” demişti.

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Bağırsak hücreleri arasındaki sıkı bağlar filtre görevi görür. Bu şekilde oluşturulmuş filtreye benzer yapı, bağırsaklardan kana sadece besin öğeleri, su, vitamin-mineraller gibi yararlı bileşenlerin geçmesine izin verir. Bu sıkı bağların bozulması sonucunda Geçirgen Bağırsak Sendromu meydana gelmektedir.

Normalden daha geçirgen hale gelen bağırsaklar sebebiyle kana, yararlı bileşikler ile birlikte tam olarak sindirilmemiş besin öğeleri, zararlı organizmalar veya toksinler de karışabilmektedir. Bunun sonucunda da çeşitli metabolik bozukluklar meydana gelmeye başlar.(Milliyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.