DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi

Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi
20.11.2021
138
A+
A-

Nesrin Cavadzade’nin, evlilik hazırlığında olduğu Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası dizisindeki sahnelerine karıştığı, kıskançlık krizi çıkarttığı iddia edilmişti. Cavadzade bu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanladı.

Nesrin Cavadzade’nin, partneri Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası dizisindeki Yağmur Tanrısevsin’li sahnelere karıştığı, kıskançlık krizi çıkarttığı iddia edilmişti. Cavadzade’den bu iddialara yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cavadzade, şunları söyledi:

“Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cevabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz!

Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle…”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.