DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okan Kurt’tan şaşırtan hareket!

Okan Kurt’tan şaşırtan hareket!
28.09.2018
229
A+
A-

Evlerine haciz geldikten sonra boşanmaya karar veren Demet Akalın ve Okan Kurt cephesinde sular durulmuyor! Okan Kurt şaşırtan bir hamle yaptı ve Demet’i sildi

Bir süre önce icra ve boşanma olaylarıyla gündeme gelen Demet Akalın ile Okan Kurt cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Okan Kurt eski eşi Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakıp tüm fotoğraflarını sildi.

Eski eşinin ailesinin borçları yüzünden evine icra gelen Demet Akalın, Okan Kurt’tan sürpriz bir kararla 12 Eylül’de boşanmıştı.

Ayrılık sonrası Okan Kurt’u hayatından çıkaran Demet Akalın, birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silip ‘artık geri dönüş yok’ mesajı vermişti. Boşanmanın ardından Okan Kurt ise Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip ettirmeyi sürdürmüş ve fotoğrafları profilinden kaldırmamıştı.

Okan Kurt 16 gün sonra eski eşi Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı ve birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları sildi.

Profilinde sadece kızına ve dostlarına ait fotoğrafları saklayan Kurt’un bu tepkisi ‘Artık Okan da Demet’i sildi’ olarak yorumlandı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.