DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Saba Tümer’e kuğu saldırdı!

Saba Tümer’e kuğu saldırdı!
13.08.2020
183
A+
A-

Ekranların şen kahkahalarıyla meşhur sunucusu Saba Tümer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Tümer, siyah bir kuğu tarafından saldırıya uğradığı anın fotoğrafını paylaştı.

Her ne kadar uzun bir zamandır ekranda olmasa da yaptığı renkli sosyal medya paylaşımları ile kendisinden söz ettirmeyi başaran Saba Tümer, özellikle karantina döneminde yaptığı canlı yayınlarla işinde ne kadar iyi olduğunu göstermişti.

Gündeme dair konuklarıyla öne çıkan işler yapan Tümer, normalleşme süreci ile birlikte evinden çıktı ve yazın tadını çıkartmaya başladı. Sosyal medya hesabından gezdiği yerlere dair renkli paylaşımlarda bulunan Saba Tümer, bu defa son derece ilginç bir kare paylaştı.

Gittiği bir mekanda bulunan siyah kuğulardan çok etkilenen ve onları sevmek isteyen Tümer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı ve kuğunun saldırısına uğradı. Bir yandan kendisini saldırıdan kurtarmak isterken bir yandan da meşhur kahkahalarını atan Tümer o anları şu satırlarla paylaştı:

“Resmen siyah kuğu saldırısına uğradım! Videoya çekebilselerdi kopacaktık….”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.