DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Savcı, Reynmen’in iki yıl 10 aya kadar hapsini istedi!

Savcı, Reynmen’in iki yıl 10 aya kadar hapsini istedi!
19.02.2022
235
A+
A-

Bir TV kanalında magazin programı sunan Bircan Bali’yi tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ‘Reynmen’ olarak bilinen Yusuf Aktaş hakkında esasa ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ünlü şarkıcı hakkında ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından iki yıl 10 aya kadar hapis cezası talep etti.

Sunucu Bircan Bali, ‘Reynmen’ lakaplı Yusuf Aktaş’ı savcılığa şikayet etti. Bircan Bali, avukatı Levent Karakoç aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde, Reynmen’in Instagram hesabından bir video paylaşarak, kendisi için “Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz. Vasfınız ne sizin? Değerlerim hakkında yaptığınız yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu yaptığınıza sizi pişman edeceğim” diyerek, kendisini tehdit ettiğini ve hakarette bulunduğunu belirtti.

Yusuf Aktaş hakkında ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 9.5 aydan dört yıl dört aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya Bircan Bali ve Aktaş’ı avukatları temsil etti.

TUTANAKLAR VE EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE SABİT!

Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, sanık Yusuf Aktaş’ın Bircan Bali’ye karşı, “Leşsiniz, iğrenç insan, ucuzsunuz, yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz, sizi pişman edeceğim” ifadelerini kullandığını ve bunu da savunmasında kısmen kabul ettiğini belirtti. Suçlamalar konu olayın kolluk tutanakları ve ekran görüntüleri tarafından sabit olduğunu belirten savcılık, Aktaş’ın ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından üç ay 15 günden iki yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Alınan mütalaanın ardından tarafların savunmalarını hazırlaması için süre veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

(acunn.com)

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.