DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seren Serengil, Seda Sayan’ın programına bağlandı

Seren Serengil, Seda Sayan’ın programına bağlandı
29.01.2018
247
A+
A-

3 gün hapis cezası nedeniyle dakikalar sonra cezaevine girecek olan Seren Serengil yoldayken Seda Sayan’la programına telefonla bağlandı ve açıklamalarda bulundu. Öte yandan Gülben Ergen’in gelen tepkiler üzerine geri adım attığı iddia edildi

Seda Sayan sunuculuğunu yaptığı programda Seren Serengil’e verilen cezayla ilgili şunları söyledi: ”Herkes konuştu. Biz konuşmadık diye de eleştirildik. Niye konuşmadık, bizim konumuz değildi. Seren kullanıldı. Aslında çok temiz kalpli bir kız. Benim yapımcım ‘konuşma’ dedi mi konuşmuyorum.”

SEREN SERENGİL, SEDA SAYAN’A BAĞLANDI

Seda Sayan’ın ve stüdyodakilerin açıklamalarından sonra Seren Serengil canlı yayına katıldı ve şunları söyledi:

”Benim konuşma yasağını deldiğim iddia ediliyor. Ben konuşma yasağını delmedim. Ama iftira ve hakaret edemem. Her haber doğru. Bütün programlarda çıkan haberler doğru. Bunlar ispatlı ve doğru. Benim konuşmaya devam ettiğim şeyler programın içeriğiyle ilgili. Bu karar tamamen haksızlık. Cezaevinden çıkar çıkmaz dava açacağım.

Seda abla beni seviyorsan… Beni daha fazla üzmeyin. Madem böyle bir karar çıktı… Çıktıktan sonra bunun neden doğru bir karar olmadığını teker teker açıklayacağım. Benim konuşma hakkım var. Yasada da böyle bir şey yok. Sadece hakaret ve iftira edemezsin diyor yasa. Bu hakim hakkında da dava açacağım.

Mahkeme zaten bu kararı reddetti ama o hakim karar verdi. Beni içeri tıktırmak için yaptılar. Şerefimin ve onurumun üzerine yemin ederim hayatımda kimseye iftira atmadım.”

ÖZGÜR ARAS ÇILDIRDI!

Gülben Ergen’in İletişim Danışmanı olan aynı zamanda Seda Sayan’la programının yorumcularından Özgür Aras, Seren Serengil’in “Gülben Ergen onun sanatçısı diye beni kötülüyor!” sözleri üzerine çıldırdı:

“Ben annenizin üzülmesine üzüldüm dedim. Hapse girmenize de gönlüm razı değil! Ben bunları derken siz beni nasıl suçlarsınız?”(Posta)

Hatay masaj salonları


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.