DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sevilen diziden hayranlarını üzecek haber!

Sevilen diziden hayranlarını üzecek haber!
13.11.2021
160
A+
A-

Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrolünü paylaştığı Yalancı dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yalancı dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Yalancı dizisinin ekranlara gelecek olan 10. bölümle veda edeceği iddia edildi.

Show TV’nin Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizisi Yalancı’dan hayranlarını üzecek haber geldi.

Süreç Film’in uyarlama dizisi başta cuma akşamları seyirciyle buluşmuş, ardından da Aziz dizisi başlayınca yayın günü değiştirilmiş ve salıya alınmıştı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir öğretmenin başına gelen olayı ispat etmek için verdiği büyük mücadeleyi anlatan, nefes nefes olayları konu alan dizinin 10. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Bugün repo (izin) yapan dizi ekibi yarın 10.bölümün çekimine başlayacak.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in yaptığı ve senaryosunu Yazıhane ekibinin üstlendiği dizi; BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanmıştı.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.