DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeyma Subaşı ile boşanacak olan Acun’dan son dakika açıklaması

Şeyma Subaşı ile boşanacak olan Acun’dan son dakika açıklaması
26.11.2018
236
A+
A-

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliğinde son dakika gelişmesi. Fransa’da dillere destan bir düğünle dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın hafta içinde boşanacağı konuşuluyor. UçanKuş TV’nin ortaya çıkardığı bu iddiayı Acun Ilıcalı, doğruladı.

Bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir ilişkilerinin gidişatını masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi. ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları ve bu hafta içinde mahkemeye giderek anlaşmalı olarak boşanacakları iddia edilmişti.

ACUN ILICALI İDDİALARI DOĞRULADI

Çıkan bu iddiaların ardından Acun Ilıcalı kendisine bir magazin programı tarafından gönderilen ‘Kararınız hayırlı olsun’ şeklindeki mesaja ‘teşekkür’ ederek konuya netlik kazandırdı. Şeyma Subaşı ise hiç bir şey olmamış gibi sosyal medya sayfasından ‘Günaydın’ yazarak bir fotoğraf paylaştı.


(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.