DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da şok sakatlık! Hastaneye kaldırıldı

Survivor’da şok sakatlık! Hastaneye kaldırıldı
09.03.2018
263
A+
A-

Survivor 2018’in 9 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek olan 20. bölümün tanıtımı yayınlandı. Survivor’ın yeni bölümünde, ödül oyunu sırasında Gönüllüler’den Melih çok bir sakatlık yaşıyor. Parkurda bir anda yeğe yığılan Melih’e Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdaheleyi yapıyor. Ambulansla hastaneye kaldırılan Melih’in sağlık durumu merak konusu oldu. Oyun kazanamayan Gönüllüler’de ise artık çaresizlik hakim durumda. İçlerinde bulundukları durumu özetleyen Hakan Hatipoğlu, ‘Çok çaresiziz’ dedi.

Survivor’ın Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, Gönüllüler’den Melih’in sakatlanarak hastaneye kaldırılması herkesi korkuttu. Alp Kırşan’ın yönettiği ödül oyunu için sahaya çıkan yarışmacılar kıyasıya bir mücadeleye girişti. Gönüllüler takımından Melih ise parkurda mücadele ettiği sırada, aniden yere yığıldı. Belinden sakatlanan Melih’e Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Melih’in sakatlığının önemli olması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Survivor’da Melih’in son sağlık durumu ve oyunlarda yarışıp yarışamayacağı ise yeni bölümde belli olacak.

‘ÇOK ÇARESİZİZ AMA ÇARE DE BİZİZ’

Survivor’da ödül ve dokunulmazlık oyunlarda hiç bir başarı gösteremeyen Gönüllüler’de ise karamsar bir hava hakim oldu. Umutların kırıldığı takımda, Hakan Hatipoğlu, ‘Çok çaresiziz ama çare de biziz’ dedi. Ramazan ise, ‘Hep sonraki oyunda alacağız diye çıkıyoruz ama hüsranla dönüyoruz. Bu durum takımın da benim de canımı çok sıkıyor. Güneşi bekler olduk ama bulutlar üzerimizden eksik olmuyor’ sözleriyle içlerinde bulunduğu durumu özetledi.

Survivor’ın Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde, yemek ödüllü oyunda takımlar ikişer kişiden futbol maçı yaptı. Ancak aralarında Ümit Karan gibi eski bir futbolcunun da olduğu All Star takımı bu oyunu da kazanmayı başardı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.