DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tatilcilerin yeni gözdesi, Villa Tatili

Tatilcilerin yeni gözdesi, Villa Tatili
25.03.2020
193
A+
A-

Son zamanların modern tatil anlayışında villada tatil yapmak var. İnsanlar villada tatil yapmayı neden tercih ediyor?  Konuyu solovilla.com  ‘a danıştık. Villada tatil yapmanın geniş kitleleri memnun edişinin sebeplerini  öğrendik. 

Ailenizle birlikte veya başbaşa romantik bir tatil geçirmek istiyor ve standart bir tatil istemiyorsanız…

İnsanların tatil anlayışları birbirinden çok farklı. Hatta aynı insan için bile tatil anlayışı zamana göre değişkenlik gösterebiliyor. Bazen çok renkli bir tatil planlamak isteyebilir, bazen de yalnızca kafa dinlemek odaklı tatil yapmak isteyebiliriz. Her iki durumda da tatil planını yapma özgürlüğü, tatili dilediği gibi geçirmek ile sonuçlanıyor.  Sevgilinizle/eşinizle tatil programınızı kendiniz yapmak istiyorsanız villada tatil yapmak sizi oldukça memnun edecektir. Standart yiyecekler, havuz saatleri  veya standart eğlence düzenlemeleri olmadan vaktinizi dilediğiniz gibi planlayarak geçirebilirsiniz.

Kalabalık içinde olmak istemediğiniz zamanlarda sakince dinleneceğiniz bir ortama sahip olarak tatil yapmak istiyorsanız …

Dilediğiniz zaman ev rahatlığındaki villada gönlünüzce dinlenir, sevdiklerinizle zaman geçirirsinz. Villanın ve bahçenin  keyfini çıkarır, diğer insanlardan uzakta kafanızı dinlersiniz. Dilediğiniz zaman ise villadan dışarı çıkıp sosyal aktivielerde bulunur, gece hayatına dahil olur, bulunduğunuz lokasyondaki gezilecek yerleri gezersiniz. Bu seçimi yapabilme özgürlüğü iyi hissettiriyor. Tatilciler bu durumdan hoşlanıyorlar.

Ev ortamının rahatlığında tatil yapmak istiyorsanız…

Otelde, apartta, çadırda, barakada kısıtlı bir ortam size ait oluyor ve villada tatil yapmak  geniş alanları ve içindeki imkanlarıyla daha rahat olmanızı sağlıyor. Tatilde havuzda, manzara karşısında, kurulmuş bir sofrada, sakince çayınızı yudumlarken… dinlediğiniz müzik, hatta konuşma ses tonunuz  bile sorun olabiliyor. Villada tatil yaparken size ait bahçenizde diğer insanlardan uzakta, gönlünüzce davranabiliyor, iki adım uzağınızdaki insanlardan sakınmanıza gerek kalmıyor. Her şey size ait, sizin için hazırlanmış, tatilde ama evinizin konforuna eriştiğiniz bir evde tatil yapıyorsunuz. Kendine ait bahçenizde vakit geçirebilmek, mangal yapmak, güneşlenmek vb  keyif verici şeyler de eklenince villada tatil yapmak rahatına düşkün olan müşteriyi memnun ediyor.

Tatilinizde yemek pişirebileceğiniz bir ortam istiyorsanız…

Tatilde yemek saatleri bazı aileler için büyük bir sorundur. Bunun çokça sebebi olabiliyor. Kimi insan tatilde yemek pişirmek istiyor, kimi asla mutfağa girmek istemiyor. Biri başkasının pişirdiği yemeği yemek istemiyor, diğeri  tatil yapılan bölgedeki ünlü restoranlarda seçenekler arasından seçim yapıarak yemeyi tercih ediyor. Kişiye göre farklılıklar gösteren yemek konusu, villada tatil yapanlar için çok seçenek arasından dilediğini seçme imkanı sunuyor. Villada tatil yapıyorken  alış verişinizi yapar,  sevdiğiniz yemekleri  kendi  mutfağınızda hazırlayarak tüketebilirsiniz.  Tatil yaptığınız bölgedeki restoranlardan yemek siparişi edebilir veya tercih ettiğiniz restorana  giderek dilediğiniz yemeği  yiyebilirsiniz. Aileler villada tatil yaparken, bu imkanı elde edilmiş bir özgürlük olarak görüyor ve memnuniyet duyuyor.

ETİKETLER: ,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.