DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tolga Karel isyan etti

Tolga Karel isyan etti
16.09.2021
249
A+
A-

‘Yaprak Dökümü’ dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD’ye yerleşmişti. Önce Florida’da ev alan ardından da lojistik şirketini kuran Karel, ülkede artan fiyatlardan dert yandı.

Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD’ye taşınmıştı.

Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018’de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ardından Florida’da evini alan Tolga Karel, şimdi de Amerika’da şirket kurdu.

Amerika’da hayal ettiği yaşama kavuşan ünlü oyuncu, ülkede artan fiyatlardan ve hayat pahalılığından şikayet etti. “Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar” diyen Karel, konuyla ilgili Instagram’dan açıklama yaptı.

42 yaşındaki oyuncu, “Amerika’da Covid-19 sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30’a varan enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar… Her şey… Hatta Greencard’ı olan birçok Türk dostum, arkadaşım vatandaşlık aldıktan sonra memlekete geri dönmek için adımlar atıyor ve bu konuda onlara hak veriyorum” şeklinde konuştu.

“Yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım. 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım.” diyen Tolga Karel, Amerika’da lojistik şirketi kurduğunu duyurmuştu.

Çok sayıda TIR alan eski oyuncu, heyecanını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Karel, “Şirketlerimin bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021… Şirketlerimin biri nakliyat, diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026’da 100 TIR’lık şirketimin CEO’luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir. ‘Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın..’ Şimdi ustalık döneminin başındayım. Rabbim yar ve yardımcım olsun” demişti.

Daha önce Survivor’a da katılan Tolga Karel’in ilk eşi Günay Musayeva’dan Cihangir adlı bir, Sarah Socott’tan da Mia ve Kenan adlı iki çocuğu bulunuyor.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.