DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tuba Büyüküstün’den ikinci tur mesajı

Tuba Büyüküstün’den ikinci tur mesajı
26.05.2023
99
A+
A-

Oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından cumhurbaşkanı ikinci tur seçimine ilişkin paylaşım yaptı. “Oy kullanın” çağrısı yapan Büyüküstün, “Neye ‘evet’ dediğini bil” dedi.

Tuba Büyüküstün, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ikinci tur seçimiyle ilgili Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Birbirimizden ayrı değiliz hiçbirimiz. Hiçbirimiz daha haklı ya da haksız değiliz. Ayrışmak, karşı karşıya gelmek yerine bütünün parçaları olduğumuzu bilsek ve buna sahip çıksak… Hepimiz aynı şeyi istemiyor muyuz kendimiz ve ülkemiz için? Kültür ve refah seviyesi yüksek, tarafsız adalet sistemi olan, ekonomik olarak güçlü, eğitimi güçlü, gençlerine yatırım yapan, destekleyen bir devlet yapısı. Bağırış, çağırış, kavga, aşağılama, ayrışma bizi hiçbir yere götürmez… Hatırlamamız gereken tek şey var, biz bir bütünüz ve Türkiye Cumhuriyeti bizim. Bu bayrak bizim, bu vatan bizim. Başka kimsenin değil. Bizden başka kimse sahip çıkmayacak. Kadınlarımız bizim, çocuklarımız bizim, gençlerimiz bizim, halkımız bizim” ifadelerini kullandı.

“ARAŞTIR, GÖZÜNÜ KULAĞINI KAPATMA”

Oyuncu bir sonraki paylaşımında da şunları yazdı:

“Bir takım taraftarı gibi değil, bilinçli oy kullan. Araştır, gözünü, kulağını kapatma. Neye ‘Evet’ dediğini bil. Kararsız mısın? Geleceğini hayal et. Çocuklarının geleceğini, torunlarının geleceğini.. Bir cevap belirecektir kalbinde.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.