DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tülin Şahin’den ’19 derecelik fark’ paylaşımı

Tülin Şahin’den ’19 derecelik fark’ paylaşımı
10.12.2018
245
A+
A-

Model Tülin Şahin işi dolayısıyla dünyanın pek yerine ziyaretler gerçekleştiriyor. Şahin bu yüzden yaşadığı ısı farklılığını hesabından yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.

Çok değil sadece üç gün önce sosyal medya hesabından Panama’dan gün batımı görüntüsü paylaşan model Tülin Şahin son yaptığı paylaşımla takipçilerine Londra’dan seslendi.

İşi dolayısıyla dünyanın hemen her yerini dolaşan ve burada katıldığı organizasyonlarda Türkiye’nin adını duyuran Tülin Şahin Panama’nın sıcağından Londra’nın soğuğuna geçince ilginç bir paylaşıma da imza attı.

Sadece birkaç saat içerisinde 19 derecelik bir ısı farkı yaşayan Şahin, bikinili ve paltolu görsellerini yan yana getirdi ve “30 derece Panama’dan 11 derece Londra’ya…” notunu düştü.
(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.