DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ufak Tefek Cinayetler’de izleyiciyi çok şaşırtacak şok iddia!

Ufak Tefek Cinayetler’de izleyiciyi çok şaşırtacak şok iddia!
29.03.2018
268
A+
A-

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıktığı günden bu yana fırtınalar estiren Ufak Tefek Cinayetler dizisinde şok. Ufak Tefek Cinayetler’in başrol oyuncusu Gökçe Bahadır diziden mi ayrılıyor? İşte detaylar…

Merve, Oya, Pelin ve Arzu adında 4 yakın arkadaşın entrikalarının konu olarak işlendiği Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır’ın sezon sonu diziden ayrılacağı iddia edildi. Ufak Tefek Cinayetler’den önce yer aldığı Adı Efsane adlı diziden de yarıda ayrılan Gökçe Bahadır’ı gelecek sezon Ufak Tefek Cinayetler’de göremeyebiliriz.

Adı rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk dedikodularına da karışan Gökçe Bahadır’ın Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı olarak ne kadar devam edeceği meçhul. Ayrıca dizinin yayınlanan son bölümünde Merve ve Serhan’ın boşanma davalarının üç ay sonraya atılması, iddiaları kuvvetlendirdi.

YERİNE BENSU SORAL MI DÜŞÜNÜLÜYOR?

Diziden ayrılacağı söylenen Gökçe Bahadır’ın yerine Bensu Soral’ın kadroya dahil olacağı iddia edildi. İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile yıldızı parlayan Bensu Soral’ın Ufak Tefek Cinayetler’de hangi karakteri canlandıracağı ise bilinmiyor.

Bensu Soral, kısa süre önce uzun süredir birlikte olduğu Hakan Baş ile evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişanlanmıştı…(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.