DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ikinci kez anne oldu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ikinci kez anne oldu
12.02.2023
105
A+
A-

Ünlüler tek yürek depremzedeler için seferber olurken doğumuna günler kala yardım ekiplerinin içinde yer alan Hazal Kaya’dan bu sabah mutlu haber geldi.

Enkaz altındaki vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da yaraların sarılması için binlerce kişi yardım ekiplerine gönüllü olarak katıldı. Ünlülerde yardım ekiplerine katılarak yardımda bulunmaya başladı. Bunlardan biri de doğumuna günler kalan Hazal Kaya’ydı.

HAMİLE HALİYLE EKİPLERE KATILDI

Kızı Leyla’yı kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, her şeyi bir kenara bırakıp depremzedeler için yardım ekiplerine gönüllü olarak katıldı. AHBAP’a katılan Kaya, bir video çekerek herkesten yardım istedi.

Kendisi de Gaziantepli olan ve deprem felaketinin ardından günlerdir yardım çalışmalarının içinde yer alan Hazal Kaya 2. kez anne oldu.

Oyuncu, Sürayya Leyla ismini verdiği kızını bu sabah dünyaya getirdi. Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin Fikret Ali isminde oğulları var.

yenicaggazetesi.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.